Блог

Търсачките в Интернет позволяват намиране на информация по зададени от потребителя ключови думи.
Прочети повече
Основната цел на SEО оптимизацията е постигане на по-добри позиции в резултатитe на търсачките. Това се постига с оптимизиране на съдържанието и кода на сайта.
Прочети повече
Домейн (на английски: domain - област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име (име на домейн), което трябва да отговаря на определени изисквания.
Прочети повече
Уеб банерът е форма на реклама, който се вгражда в сайт. Това е графично изображение с рекламна цел, служи за привличане на потенциални клиенти или за формиране на имидж.
Прочети повече
8 основни елемента, които трябва да вземете под внимание при оформянето на e-mail template.
Прочети повече
Ако целта ви е да сте лидер в индустрията, необходимо е да придобиете технически решения, които да ви изведат на челни позиции. Избраните платформи трябва да са в унисон със съвременните тенденции и да отразяват характеристиките на дигиталния прогрес.
Прочети повече
QR кодът (Quick Response Code) е създаден през 1994 г в Япония от Denso-Wave (подразеление на Toyota). Двуизмерният бар код позволява да бъдат съхранявани данни с голям обем, като разчитането става посредством специален QR декодер
Прочети повече
При генерирането на един код логично възниква и въпросът “кой размер е най-подходящ”. За целта трябва да се вземат под внимание следните параметри
Прочети повече
QR кодът намира приложение при размяната на фирмени данни, които до сега бяха изписвани по традиционен начин върху визитните картички.
Прочети повече
10 най-често задавани въпроси за същността и употребата на QR матричните кодове
Прочети повече
Всеки цвят има различни значения и затова хората проявяват различни реакции към различните цветове.
Прочети повече
Ефективните текстове в Интернет са: с интригуващо заглавие и подзаглавие, кратки и ясни резюмета, с ключови думи, по които да ви намират! Препоръчително е да присъстват изображения, които са оригинални и с добро качество, дата и автор на всеки публикуван текст.
Прочети повече